Persoonlijke toets

Dat een interieur iemands persoonlijkheid weerspiegelt, weten wij maar al te goed. Daarom doen we er alles aan om u met raad en daad bij te staan tijdens het kiezen van de juiste producten.
Onze lakken, beitsen en vernissen zorgen er namelijk voor dat iedereen zijn woondromen kan waar maken.

Van klassieke allround lakken, verkrijgbaar in het kleurloze PUR- of HYDRO-segment, ontelbare kleurtonen in beitsen en lakverven tot menig varianten met unieke effecten. De keuze ligt volledig bij u! Door ons maatwerk kan u resoluut uw gewenste kleur kiezen, met zekerheid van kleurtoon.

Wij zijn er van overtuigd dat uw ideeën,
samen met onze expertise
telkens weer tot unieke oppervlakken leiden.

Bovendien zijn onze producten afgestemd op iedere toepassing: van slijtvastheid bij bijvoorbeeld een trap, brandvertragende ondergronden en chemische resistentie tegen het knoeien tot speciale lakken gecertificeerd voor kinderspeelgoed.

Onze coloristen gaan dagelijks de uitdaging aan om eender welke kleur te ontwikkelen, op de houtsoort van uw keuze. Zo kan u zeker zijn van één passend geheel, zonder vervelende kleurverschillen. Bovendien garanderen we een perfecte reproduceerbaarheid van kleurtonen dankzij ons vakkundig maatwerk. Klaar voor een oogstrelend interieur?

Uw kleur
op maat