Meubellakken Service Center is na meer dan 20 jaar in het vak nog steeds dé houtafwerkingsspecialist.
Het is een familiebedrijf waarbij de tweede generatie inmiddels aan het roer staat.

Het verdelen en instellen op maat van lakken, beitsen, vernissen en oliën staat bij ons centraal. Kortom: alles wat op hout verwerkt kan worden. Hierbij kunnen we terugvallen op ons jarenlange vakmanschap dat ons toestaat alle producten perfect op maat samen te stellen. Bovendien leveren we onze afwerkingsproducten en toebehoren -van schuurmiddelen tot materialen voor de spuitcabine- aan diverse sectoren; van keukenbouwers tot parketteurs.

Compleet servicepakket

Met onze technische kennis kunnen we u zelfs bijstaan tot in de spuitcabine. Flexibele leveringen, kleur op maat en een ruim aanbod aan toebehoren maken ons servicepakket compleet. Hierbij worden we steeds geruggesteund door onze trouwe leveranciers Hesse en Vesting, die al sinds het begin belangrijke schakels vormen binnen het maken van de perfecte kleuren op maat.

Hoe kunnen wij u helpen?

Service bieden is onze kracht. Hierbij kiezen we bewust voor een familiale aanpak waarbij we u graag met raad en daad bijstaan. Onze vertegenwoordigers zijn dan ook geen traditionele verkopers, maar echte adviseurs. Ze beschikken allen over een technische achtergrond en denken graag met u mee. Zo kan u steeds genieten van degelijk advies, demonstraties of praktische opleidingen bij MSC of op locatie.

Team

Werkwijze

Onze vertegenwoordigers komen bij u langs. Leg ons uw wensen en noden voor en we gaan samen op zoek naar de producten die het best bij uw project passen.

Wenst u meer duidelijkheid over eventuele aankopen? We gieten uw wensen in een duidelijke offerte op maat zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Tijd voor het samenstellen van uw product, indien gewenst in een kleur op maat. Bent u tevreden over het product? Dan produceren we het, indien nodig, in volume.

Uw product is klaar om af te halen of geleverd te worden binnen 48 uur! Hulp nodig of heeft u de kennis niet in huis? Ons team van experts helpt u graag een handje.

PARTNERS

Sinds de begindagen van Meubellakken Service Center werken we samen met onze trouwe partners Hesse-Lignal en De Vesting.
Enkel zo kunnen we u de beste producten met de hoogste kwaliteit leveren!

Met meer dan 100 jaar ervaring is Hesse-Lignal een ware specialist in houtafwerkingsproducten. Dankzij een uitgebreid gamma zijn ze actief in meerdere branches waaronder interieur, parket, outdoor en glas. Kwaliteit, persoonlijk advies, innovatieve producten en een doelgerichte service dragen ze hoog in het vaandel.

Vesting ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige houtbehandelingsproducten als wassen, oliën, beitsen, lakken, outdoor- en onderhoudsproducten. Dit voor verschillende markten zoals de vloeren- en meubelindustrie en de restauratie- en decorbranche. Flexibiliteit, advies, kleuren op maat en nieuwe technieken zijn speerpunten van het bedrijf. Bovendien beschikt Vesting over haar eigen laboratorium en productie in Nederland en Amerika, waardoor snelle leveringen en scherpe prijzen gehanteerd kunnen worden.

vesting